Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı çıktı mı?

Tatlı İntikam 18. bölümle ekranlara geldi

Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı çıktı mı?

Kanal D'nin kısa sürede sevilen dizilerinden olan Tatlı İntikam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Cumartesi akşamlarının değişilmezi haline gelen e Furkan Andıç ile  Leyla Lydia Tuğutlu'nun başrollerinde bulunduğu Tatlı İntikam 19. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Çıktığında burada olacak

Tatlı İntikam Bölüm özeti
in, kendisini kaçıranın Rüzgar olduğundan şüphelenir; ama, Sinan’ı bu konuda ikna etmek zordur. Sinan, Rüzgar’ın böyle bir şey yapmasına ihtimal bile vermiyordur. Sinan’ın her zaman Rüzgar’a olan bu sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına neden olur. Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başlar.


Geçen Hafta Neler Oldu?
Rüzgâr, dedesinin başına gelenlerden dolayı Pelin’i suçlar. Bu sayede Rüzgâr ile ilgili bazı gerçekler de gün yüzüne çıkıyor. Tüm olanlara rağmen aşklarını yaşayan ikiliyi hiç beklenmedik bir son bekler. Pelin zor dakikalar yaşar.

Konusu:
Pelin’in aşk hayatı sürekli kötü gitmektedir. Sevdiği adam tarafından nikâh masasında terk edilir. Görmüş geçirmiş biri tarafından geçmişte büyük bir ah aldığını ve bu ah edenin gönlünü almazsa aşk hayatı hiçbir zaman normale dönemeyeceğini açıklar. Pelin ise geçmişine yolculuk yapıp bu kişi bulmaya çalışır. Kalbini kırdığı kişi Sinan’dır. Kader Sinan ve Pelin’i karşılaştırdıklarında yeni bir aşk başlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem