Survivor'da kim elendi? - Ada konseyinde elenen isim belli oldu

Survivor'da bu akşam heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Sonrasında yapılan ada konseyinde Survivor'da kim elendi?

Survivor'da kim elendi? - Ada konseyinde elenen isim belli oldu

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programları arasında bulunan Survivor'da nefes kesen bir Dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da kim elendi? İşte ayrıntılar...


TV8'de ekranlara gelen Survivor'da dün oynanan oynanan ilk dokunulmazlığı gönüllüler takımı kazandı. Ünlüler takımı arasında yapılan Bireysel dokunulmazlık oyununu ise Adem kazandı. Ada konseyinde En fazla ismi yazılan kişi Sabriye oldu. Aden ise Furkan'ın ismini söyledi. Böylece ünlüler takımından eleme adayı olan iki isim Sabriye ve Furkan oldu. 

Survivor'da kim elendi? - Ada konseyinde elenen isim belli oldu

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK NEFES KESTİ

Bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyunu ise adeta nefes kesti. Kıyasıya yarışta su kaydırağından kayan yarışmacılar kayarken bir halka aldılar. Aldıkları halkaları havuzun kenarındaki yere koyduktan sonra erkekler ikinci halkayı aldılar. Kızlar ise tek halka aldılar. Sonrasında köprüden geçerek son etaba geçtiler. Son etapta aldıkları tahtaları domino taşları gibi dizerek son tahtanın üzerine koyulan topu tahtaları devirerek düşüren kişi takımına 1 puan kazandırdı. Dokunulmazlık oyununda ilk turu Gönüllüler takımı kazandı. İkinci turu ise Ünlüler takımı kazanınca dokunulmazlık oyunu final oyununa gitti. Final oyununda gönüllüler takımı 2-0 öne geçti. Sonrasında Ünlüler takımı 2-2'lik beraberliği yakaladı. Son turda bayrak oyunu oynandı ve 2 kız 2 erkek yarışmacı yaşandı. Son yarışmada Ünlüler takımında Furkan ve Sema, gönüllüler takımında Ogeday ve Elif yarıştı. Bunun sonucunda Gönüllüler takımı yarışmayı dokunulmazlık oyununu kazanan taraf oldu.

ADA KONSEYİ

Bu akşam yapılan olan ada konseyinde Sabriye ve Furkan'ın yanında ünlüler takımından ismi en çok yazılan isim İlhan Mansız 3. eleme adayı oldu.

Survivor'da sms oylamasına göre adaya veda eden isim Furkan oldu. 

Furkan sonusun açıklanması sonrasında yaptığı açıklamada "Nasibim buraya kadarmış İyini bu yaşımda geldim. Kıbrıs’a gitmek istiyordum. Kalmak istiyordum. Abilik kardeşlik ilişkisini çok iyi biliyorum. Benim Sema ablam Serhat abim oldu. 26 yaşındayım kardeşimin her şeyin daha iyisine sahip olmasını istedim. Serhat abi ile çok tartıştık ama ona sevgim çok başka. Aynı anne babadan değiliz ama artık bir abim var. Sema ablamda yeri geldi annem yeri geldi ablam oldu. İlhan Abi de yeri geldi babam oldu. Ben onlara çok güveniyorum. Kıbrıs’ta onları destekleyeceğim. Şampiyonda onların arasından çıkacak. Hayallerimi gerçekleştireceğim. Benim için beyaz bir sayfa açılıyor teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

PERFORMANS LİDERLERİ

Performans sıralamasında erkeklerde bu hafta oynadığı 26 oyundan 17’sini kazanan 9’unda ise mağlup olan topladığı 43 puanla Gökhan 2., Oynadığı 33 oyunun 21’ini kazanan 12 oyunu kaybeden Ogeday ise 1. oldu.

Kızlarda ise oynadığı 25 oyunun 12’sini kazanan 13’ünü kaybeden Elif 23 puanla 2., Oynadığı 27 oyunun 18’sini kazanan ve 9’unu kaybeden topladığı 47 puanla Sema 1. Oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem