Survivor’da bu hafta kim elendi? 16 Mayıs 2017 Ada konseyi

Survivor’da bu akşam yapılacak olan ada konseyinde bir isim yarışmaya veda edecek. Elemeye kimler kaldı? İşte bütün detaylar…

Survivor’da bu hafta kim elendi? 16 Mayıs 2017 Ada konseyi

Türkiye’nin en fazla izlenen yarışma programlarından Survivor’da hafta boyunca yapılan kıyasıya rekabet sonrasında eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunları sonrasında gönüllüler takımında 4 isim eleme adayı oldu. Survivor’da bu akşam kim elendi? Sorusu yanıtını buldu.


Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kaybetti. Yapılan ada konseyindeki oylamada Anıl ve Berna eşit oy aldı ve elenme adayı oldular. Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Gökhan’da bir isim verdi. Bu isim ise Volkan oldu. Böylece ilk dokunulmazlık yarışması sonrasında gönüllüler takımından 3 isim Anıl, Berna ve Volkan eleme adayı oldu.

Survivor’da bu hafta kim elendi? 16 Mayıs 2017 Ada konseyi

İkinci dokunulmazlık oyununu da gönüllüler takımı kaybetti. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gökhan’ın koruma altında olması nedeniyle otomatik olarak Elif eleme adayı olan 4. isim oldu.

Survivor’da bu akşam yapılan olan ada konseyinde Anıl, Berna, Volkan ve Elif arasından adaya veda eden kişi Anıl oldu.

İletişim ödülünü kim kazandı?

Survivor'da bu akşam önemli bir iletişim oyunu oynandı. Kıyasıya bir rekabete sahne olan oyunda ilk turu gönüllüler aldı. İkinci turun galibi de gönüllüler oldu ve iletişim ödülünü kaznadılar.

Türkler Yunanlarla yarışacak

Survivor'da Acun Ilıcalı bu akşam yapılan ada konseyinde önemli bir ilki açıkaldı. Acun Ünlüler ve Gönüllüler takımından çıkarılacak bir takımın Yunanistan Survivor'unda yarışan takımların çıkaracağı takımla yarışacak ve bu yarışma sonucunda çok büyük bir ödülü kazanan takım alacak. Oyun Yunan ve Türk televizyonlarında aynı anda yayınlanacak. Acun Ilıcalı bu yarışmada Yunanistan'da ilk Survivor olduğu için tempolarının düşük oduğunu ve Türk Survivorların favori olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem