Survivor Güzelleri Trabzon'a geliyor

Edis & Ozan Çolakoğlu, Forum Trabzon'a Geliyor!

Survivor Güzelleri Trabzon'a geliyor

Forum Trabzon Forum Fashion Week kapsamında; 15 Ekim Cumartesi günü, Türk pop müziğinin sevilen isimleri Edis ve Ozan Çolakoğlu konserine ve moda dünyasının ünlü mankenleri, Survivor'dan da aşina olduğumuz Ece Begüm Yücetan ve Merve Büyüksaraç defilelerine ev sahipliği yapacak.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, moda dünyasının kapılarını aralıyor. Forum Fashion Week kapsamında keyifli bir defileye imza atacak olan Forum Trabzon'da Survivor'dan da tanıdığımız Ece Begüm Yücetan ve Merve Büyüksaraç podyuma çıkacak. 15 Ekim Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak olan defile, Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Ozan Çolakoğlu ve Edis'in mini konseri ile sonlanacak.

Müzik ve modaya doyacağınız bir gün için Forum Trabzon'un Forum Fashion Week kapsamında düzenlediği defile ve konsere herkes davet edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem