Survivor 2018 ne zaman başlıyor? İşte ilk tanıtım ve Survivor kadrosu

Survivor 2018’in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. All Star kadrosu da açıklandı. Yarışmanın hayranlarının merak ettiği “Survivor 2018 ne zaman başlıyor” sorusunun yanıtı da belli oldu.

Survivor 2018 ne zaman başlıyor? İşte ilk tanıtım ve Survivor kadrosu

TV 8’de yayınlanan ve Acun Ilıcalı’nın en çok önem verdiği program olarak bilinen Survivor 2018’de geri sayıma geçildi. Survivor’ın ilk tanıtımı da yayınlandı.


SURVİVOR 2018 NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Her yıl yayınlandığı her akşam reyting listelerinin zirvesine yerleşen projenin başlangıç tarihi de açıklandı. Survivor 2018, 10 Şubat 2018 Cumartesi günü başlıyor.

SURVİVOR KADROSU

Bu yıl yine All Star konseptiyle düzenlenen yarışmada önceki yıllara damga vurmuş yarışmacılar ve gönüllüler yer alacak. İlk olarak All Star takımı açıklandı. İşte o isimler; Hilmi Cem İntepe,  Merve Aydın, Murat Ceylan, Sahra Işık, Nihat Doğan, Damla Can, Turabi Çamkıran, Sema Aydemir, Adem Kılıççı, Nagihan Karadere, Hakan Hatipoğlu, Ümit Karan

Öte yandan Gönüllüler takımında yarışacak isimlerden daha önce açıklanan ilk isim ise ünlü atlet Nevin Yanıt olmuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem