Süper Loto sonuçları - MPİ Süper Loto sonuç sorgulama

Haftalardır devreden Süper Loto sonuçları belli oldu. Büyük ikramiye yine devretti

Süper Loto sonuçları - MPİ Süper Loto sonuç sorgulama

Türkiye'de Milli Piyango İdaresince oynatılan şans oyunlarından biri olan Süper Loto çekilişi her hafta perşembe günü gerçekleştiriliyor. Binlerce kişinin umudu olan Süper Loto'da büyük ikramiye 8 haftadır devrediyordu ve bu hafta da devretti..

Süper Loto çekilişi sonucunda şanslı rakamlar 7 - 20 - 33- 39- 40- 48 oldu. Bu sonuçlara göre büyük ikramiye yine devretti ve 9. devir oldu. Böylece büyük ikramiye 17 Milyon 806 Bin 841 TL'ye yükseldi.

5 bilen 69 kişi 13 bin 260 TL kazanırken, 4 bilen 5 bin 7 kişi de 196 TL ikramiyeye hak kazandı.


SÜPER LOTO GEÇEN HAFTA SONUÇLARI

532. Hafta sonuçlarına göre şanslı rakamlar 7- 20- 33- 39- 40- 48 oldu. Bu sonuçlarla 6 bilen çıkmadı ve 17 Milyon 806 Bin 841 TL'lik büyük ikramiye devretti. 5 bilen 69 kişi ise 13 bin 260 TL kazandı. 4 bilen 5 bin 7 kişi ise 196 TL ikramiyeye hak kazandı.

SÜPER LOTO NEDİR?

İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.
Süper Loto çekiliş sonucu - Süper Loto sonuçları
Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler