Söz nefes kesti! Söz 19. bölüm fragmanı da çıktı

Söz 18. bölümünde nefes kesti ve herkesi ekrana kilitlemeyi başardı. Yeni bölüm fragmanı da çıktı.

Söz nefes kesti! Söz 19. bölüm fragmanı da çıktı
Star TV'de ekranlara gelen dizi Söz 18. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Her hafta olduğu gibi izleyenleri ekrana kilitleyen dizide Bğyğk Bey'in ölümü Yavuz ile Bahar'ın arasına bir sır girmesine neden olur. Diğer yandan Korhan Paşa'nın olduğu üsse saldırı düzenlenirken Tim bu saldırıyı uzun süren çatışmanın ardından püskürtür ancak hainlerin kötü bir planı daha vardır... Söz 19. bölüm fragmanı da yayınlandı. Gelecek hafta da izleyenlerin soluksuz izleyeceği bir bölüm bizi bekliyor...

Söz 19. bölüm fragmanı


Söz 18. bölümde kimsenin beklemediği bir sonla bitti.

Büyük Bey’in ölümü Timde ve ülkede büyük yankı uyandırır. Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Yavuz ve Bahar arasında büyük bir sır vardır artık. Ateş ve Avcı, Büyük Bey’in asistanını yakalamak üzere sınır ötesine giderler ama karşılarında Eylem’i bulacaklardır. Agâh, Büyük Bey’in yerine geçmenin planlarını yaparken, kendisini ispatlaması için verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir. Yavuz’un önderliğindeki Tim, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir üsse düzenlenecek saldırı istihbaratı ile bölgeye gider. Uzun süren çatışmanın ardından, Yavuz ve Tim’i Sancar tarafından paşanın bulunduğu üs bölgesine yapılan saldırıyı savuşturur. Ateş ve Avcı sınır ötesinde Büyük Bey'in adamının peşine düşer. Adamın kaldığı otelde Eylem ve beraberindeki adamlarla çatışmaya girerler. Çatışma sonrasında Eylem ve Büyük Bey'in adamı kaçar. Uzun bir kovalamaca sırasında  Avcı Eylem ile kapışırken adam kaçar. Eylem Avcı'yı ekarte edip adamın peşine düşer ve yakalar. Bu sırada ondan Fransa'daki hücre evinin yerini öğrenmek isterken adam onu kandırır ve açtırdığı telefonla saldırının onayını Eylem'in vermesini sağlar. Eylem yıkılır. Bunun üzerine silahını adama doğrultur. Avcı ve Ateş'te silahlarını Eylem'e doğrultur ancak engel olamazlar ve Eylem adamı vurur. Bu sırada Ateş'e yurt dışına gönderildiği haberi gelir. Çolak Agah'ın doktoru sayesinde iyileşir. Uyandığında ise doktoru ve adamları öldürerek kaçar. Agah ise hain planını devreye sokar ve yanına aldığı füze ile Yavuz ve timinin güvene aldığı bölgeden ayrılan paşanın aracını füze ile vurur.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem