Seviyor Sevmiyor final mi yapıyor?

Sevilen Seviyor Sevmiyor dizisinden veda iddiaları

Seviyor Sevmiyor final mi yapıyor?

ATV ekranlarının çiçeği burnunda dizisi seviyor sevmiyor ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Yaza iddialı başlayan dizi son bölümlerde reytinglerin düşmesi sebebi ile final yapma kararı aldı. MF yapımın üstlendiği Romantik-komedi dizisi 15 Haziranda yayın hayatına başladı. Çarşamba günü yayınlanan dizi gününü Salı olarak değiştirdi.

13 bölüm anlaşma imzalayan dizi yaptığı yükseliş ile de devam edebileceğini gösteriyor. Şimdilik 21 Eylül ayında finali düşünülen dizinin devam edip etmeyeceği ise önümüzdeki günler de netleşecek.

Gökhan Alkan Kimdir?

8 Aralık 1987 yılında doğan oyuncu Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Teknolojileri Öğretmenliği Lisanns ve Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret-Pazarlama Ön Lisans bölümlerinden mezun oldu. Oyuncu lise hayatından itibaren oyunculuğa merak saldı. Oyunculuk eğitimini MSM Actor Studio’dan olan oyuncu Müjdat Gezen Tiyatrosunda 2 sezon çalıştı.

Oyuncu aynı zamanda reklam seslendirmesi, Şiir ve Güfte, Profesyonel olarak spor ile de ilgileniyor.

Filmografisi:
Muhteşem Yüzyıl, Herşey Yolunda, Gurbette Bir Aşk Yastıkta, Kocamın Ailesi, Defne’nin Bir Mevsimi, Organik Aşk Hikayeleri
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem