Selçuk Yöntem’den yeni dizi sürprizi!

Selçuk Yöntem yeni sezonda ekranlarda sevenleri ile buluşacak

Selçuk Yöntem’den yeni dizi sürprizi!

Mafya dizileri ile adından söz ettiren Selçuk Yöntem Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden gelen teklifi kabul etti. Yeni sezonda ekranlara yine bir mafya dizisi ile dönen usta oyuncu Deli Yürek ve Kurtlar Vadisinde de rol aldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda yeni isimlerin yer alacağı yeni sezonda ilk isim Selçuk Yöntem ve Meryem Uzerli oldu. Oktay Kaynarca, Müjde Uzman ve Deniz Çakır’ın katılacağı ise iddia ediliyor. 

Darbe konu olacak!
15 Temmuzda yaşanan darbe olayını da ele alan dizi tekrar ATV ekranlarında yer alacak. 

Selçuk Yöntem Kimdir?

13 Temmuz 1953 yılında İstanbul’da doğan oyuncu aslen Erzurumludur. Üniversite eğitimini Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümünden mezun oldu. 

Filmoğrafisi:
Ellis Adaları, Suyun Öte Yanı, Süper Baba, Yaz Yağmuru, Şehnaz Tango, Ateş Dansı, 80. Adım, Sıcak Saatler, Kimsecik, Figüran, Çatısız Kadınlar, Şarkıcı, Acı Gönül,  Aşk-ı Memnu, Sulu Boya, Güneşin Kızları, Devrim Arabaları, Bugünün Saraylısı, Kim Milyoner Olmak İster.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem