Neslihan Atagül hakkında merak edilenler?

Neslihan Atagül kimdir?

Neslihan Atagül hakkında merak edilenler?

Şu sıralar sosyal medyada fenomen olan kısa zaman önce Kadir Doğulu ile dünya evine giren Neslihan Atagül’ün hayatı oldukça merak edilenler arasında.

Peki Neslihan atagül kimdir?

20 Ağustos 1992 istanbul doğumlu olan Atagül, 2005 yılında Erberk Ajansa kayıt yaptırdıktan 2 ay sonra bir reklam filminde oynamıştır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.

Neslihan Atagül, oyunculuk hayatına ilk kez 2006'da “Yaprak Dökümü” dizisinde Deniz karakteriyle adım atmıştır. Yine 2006 yılında “İlk Aşk” filminde oynadı ve bu film ile “Altın Koza Film Festivali’nde “Umut Veren Genç Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. 2011 yılında Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği “Hayat Devam Ediyor” adlı dizide rol almıştır. 2012 yılında otobüslerin uğradığı bir mola yerinde çalışan iki gencin öyküsünü anlatan “Araf” filminde Neslihan Atagül performansıyla izleyenlerin beğenisini kazandı. Neslihan Atagül, 2013 yılında ise “Fatih Harbiye" dizinde rol almıştır. Şu an ise "Kara Sevda" adlı dizide oynamaktadır.



Geçtiğimiz günlerde muhteşem bir düğünle dünya evine giren Atagül, sosyal medya da paylaştığı balayı fotoğraflarıyla büyük beğeni toplamıştır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler