İlker Aksum yeniden ekranlara dönüyor!

Hayatımın Aşkı dizisine taze kan geliyor

İlker Aksum yeniden ekranlara dönüyor!

Yaz dizisi olarak başlayan Hayatımın Aşkı dizisine 12. Bölümden itibaren katılması beklenen İlker Aksum’un diziye yeni bir renk katacağı bekleniliyor.

Başrollerini Serkan Çayoğlu ve Hande Doğandemir’in paylaştığı dizi Pazar günlerinin vazgeçilmezi olmayı kısa zamanda başardı.

İlker Aksum Kimdir?


23 Mayıs 1971 İstanbul’da doğan oyuncu üniversite eğitimini Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarından mezun oldu. Oyunculuk hayatına Antalya Devlet Tiyatrosu ile başladı. Askerlik yaptıktan sonra İstanbul Şehir Tiyatrolarında çalıştı. Sır Dünyası dizisi ile ilk kez profesyonel oyunculuğa başladı.

Filmografisi:
Yeşil Deniz, Seddülbahir 32 Saat, Aşk Olsun, Ne Diyosuun, Mutlu Aile Defteri, Sen De Gitme, Muhteşem Yüzyıl, Ejder Kapanı, Canım Ailem, Biz Size Aşık Olduk, Çarli İş Başında, 5 Maymun Çetesi, Olacak O Kadar
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem