Hisar Turizm ile ‘’Tam Hizmet Tam İbadet’’

‘’Başkaları umreyi yaptırır ama hisar turizm umreyi hem yaptırır hem yaşatır’’

Hisar Turizm ile ‘’Tam Hizmet Tam İbadet’’
Hisar Turizm Yetkilisi Necati Ulusoy, “Gayemiz; bu ibadeti en ince ayrıntısına varıncaya kadar misafirlerimize yaptırmaktır.” dedi.
 
Necati Ulusoy yaptığı açıklamada, “Hac ve umre Sektöründe faaliyet gösteren 100’lerce şirket arasında bizi zirveye taşıyan misafirlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye’nin 30 farklı havalimanından kutsal beldelere en çok hac ve umreci taşıyan şirket olarak THY’den üst üste 3. defa aldığımız liderlik ödülünü almamızda ve en çok tercih edilen şirket olmamızda yegâne sebep; Ticaret odaklı değil ibadet ve hizmet odaklı bir şirket olmamızdır. Sloganımız ‘’Tam Hizmet Tam İbadet’’ tir. Kendisini şirketimize teslim etmiş olan hac ve umre yolcularına hizmet etmeyi, ibadet ile eş değer kabul eden mükemmel bir kadro ile hizmet ediyoruz. Her 40 kişilik gruba 1 vazifeli hoca efendi vererek bu ziyaretin başından sonuna kadar sünneti seniyye’ye uygun bir umre yapmalarını sağlıyoruz. Gayemiz; bu ibadeti en ince ayrıntısına varıncaya kadar misafirlerimize yaptırmaktır.” İfadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem