Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2018 Hac fiyatları nasıl belirleniyor

Hacı adayları merakla bekliyor. Hac kuraları ne zaman çekilecek? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2018 Hac fiyatları nasıl belirleniyor

Ülkemizde bulunan 2 milyondan fazla vatandaşın merakla cevabını beklediği " Hac kuraları ne zaman çekilecek" sorusunun yanıtı belli oldu. Diyanet İşleri Bakanlığınca yapılan bilgilendirmeye göre 2018 Hac Kuraları gelecek hafta öekilecek.


HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü, internetten yaptığı duyuruya göre 2018 hac kurası 1 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilecek. 1 Şubat'ta saat 11.00'de yapılacak olan kura çekimi bilgisayar ortamında basına ve kamuoyuna açık olarak gerçekleştirilecek. Yapılacak olan hac kurası çekiminin sonuçları Diyanet İşleri Başkanlığının  "https://hac.diyanet.gov.tr" adresinden ulaşabilecek.

HAC FİYATLARI 
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2018 Hac fiyatları nasıl belirleniyor
Hac ücretleri, ulaşım, konaklama, Arafat’ta klimalı çadır gibi hizmetlerin Suudi Arabistan Devleti’ne ödenen ücretler, sağlık, yemek, rehberlik, görevli personel giderleri, hacı adaylarına verilen malzemeler, kurban ve sair kalemler dikkate alınarak Bakanlıklararası Hac ve Umre Kurulu tarafından belirlenmekte olduğu belirtildi.

Kura çekimi sonrası hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlarımız ’Kesin Kayıt Yaptırabilir’ belgelerini cep telefonlarına gelecek olan SMS şifresi ile alabileceklerdir). 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem