Gülümse Yeter 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülümse Yeter 6. bölüm ile ekranlara geldi

Gülümse Yeter 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Gülümse Yeter Show tv'de ekranlara gelmeye devam ediyor. Her salı günü yayınlanan dizi izleyenlerce oldukça beğeniliyot. Bu hafta 6. bölümüyle ekranlara gelen Gülümse Yeter'in 7. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında haberimizden izleyebilirsiniz.

Geçen hafta ne oldu?

Yasemin'in cep telefonu sevdası Sarp'la ilişkilerini bozar ve Sarp'ı Gülümser'e karşı zor durumda bırakır. Yasemin Sarp'a kendini affettirebilmek için elinden geleni yapmaya çalışırken, Gülümser'in tepkisi de sert olur. İki kardeş arasında soğuk rüzgarlar eser. Alkolün cesaretiyle Hasan Efendi'nin karşısına çıkan Lütfü'nün beklemediği bir tokatla yere yapışmıştır. Son kozlarını oynayarak bu durumdan kurtulmaya çalışır ve talih yüzüne gülümser.Sarp'tan kıskanan Cem, şirkette Sarp'ın başına iş açarak intikam almaya çalışır. Sarp'ın Sezai'nin gözünden düşmesii, Cem'e istediğini elde edebilmesi için fırsat verir. 


Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunmaya hazırlanıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem