Gülümse Yeter 5. bölüm fragmanı çıktı mı?

Gülümse Yeter 4. bölümle ekranlara geldi

Gülümse Yeter 5. bölüm fragmanı çıktı mı?

Yaz dönemi dizileri arasında yer alan Gülümse Yeter 4. bölümü ile izleyicinin karşısındaydı. Kısa sürede beğeni kazanan Show tv'nin yeni dizisi bu bölümle de beğeni topladı. Gülümse Yeter 5. bölüm fragmanı ise yayınlanmadı. Çıktığı anda burada olacak.

BÖLÜM ÖZETİ

Gülümse Yeter”in dördüncü bölümünde; Avukattan gelen Emre’nin haberiyle Amerika’ya gitme hayalleri suya düşen Özdemir'ler için Civan'ların evinden başka seçenek kalmıyor!


Önceki hafta neler olmuştu?

Yasemin'in Sarp'ın yıllardır aşık olduğu Gül'ün kardeşi çıkması işleri arap saçına çevirirken, Sarp bütün bu kargaşanın içinde Gül'e açılmayı kafasına koyup onu yemeğe çıkartıyor. Öte yandan, Yasemin'in ''eski'' kocası Cem, Sarp ve Yasemin'in tanışıklığından habersiz bir biçimde Sarp'a iş teklif ediyor! Bütün bunlar yaşanırken beş parasız kalan Özdemir'ler paçayı kurtarma çalışmaları yapmaya başlıyorlar. Lütfü'nün fikriyle Amerika'ya kaçma planları yapan aile en fazla havaalanına kadar ilerleyebiliyor. Yasemin ve annesi alıştıkları  hayatı arayıp bocalarlarken, evin büyük kızı Gül kendini işine vererek olaylardan uzak duruyor. Gül ve Kemal arasında da ast-üst ilişkisinin yanı sıra, başka duygular da işin içine karışmaya başlıyor. İki arada kalan Hasan Efendi ise, rahmetli patronu Şevki Bey'in emanetine sahip çıkmaya çalışıyor.

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği dizinin başrollerinde; Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin rol alıyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem