Duygu Çevik kaç yaşında ve nerelidir?

İşte Benim Stilim'de yarışmacılar dikkat çekiyor.Biri de Duygu Çevik ...

Duygu Çevik kaç yaşında ve nerelidir?

Bu sezon 7.si yapılan İşte Benim Stilim'de bir birinden iddialı yarışmacılar yer alıyor. Birnirinden güzel yarışmacılardan birisi de Duygu Çevik. Peki Duygu Çevik kimdir, neleridir, ne iş yapar? İşte detayalar...

20 yaşında olan Duygu Çevik üniversite eğitimini sürdürüyor. Beykent Üniversitesinde İletişim Bilimleri öğrencisi olan güzel yarışmacı alışveriş yapmayı sevdiğini belirtiyor. Ayda 1000 tl alışverişe harcadığını kaydeden yarışmacı kendi başarısıyla bir yerele gelmek istediğini ve özgüven sahibi olduğunu belirtiyor.


İşte Benim Stilim yeni sezonunun ilk bölümüyle 21 Kasım Pazartesi günü 15:00 'da TV8 ekranlarında.


İşte Benim Stilim yeni sezon jürileri yine Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Ivana Sert, Uğurkan Erez olacak. Sunuculuğu ise Öykü Serter yapacak.

İşte Benim Stilim Yeni Sezon yarışmacıları;Çağla Şen,Dilara Taşkın,Dilara Kayalı,Melek Özçağan,Yağmur Gürgen, Aleyna Eroğlu, Niran Salay, Nazlı Karataş, Aylin - Selin Ençok, Simay Tokatlı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler