Dünya devinin arkasındaki Trabzon detayı

Sınıflarında bile o ayrıntı gizli.

Dünya devinin arkasındaki Trabzon detayı

Apple’in yetkili servis, yetkili satıcı ve eğitim çözüm uzmanı ESC Ankara Şubesi, dev projelere imza atıyor. Yeni oluşturdukları sınıflarla üniversitelere hizmet veren ESC, sınıflarında Trabzon simgesi dikkat çekiyor.


Uzungöl, Sümela Manastırı, Ayasofya, Sera Göl gibi Trabzon’un en büyük simgelerini sınıflarında taşıyan ve Karadeniz’in turizm ve kültürüne önemli katkılarda bulunan ESC, aynı zamanda dünyanın en büyük markalarından biri olan Apple ile Trabzon arasında kültür köprüsü oluşturuyor.  

Dünya devinin arkasındaki Trabzon detayı

Apple’in yetkili servis, yetkili satıcı ve eğitim çözüm uzmanı ESC Ankara Şubesi Bölge yönetici Barış Akay, Teknik Servisi Müdürü Emre Yılmaz ve profesyonel eğitim çözüm ekibi yeni projeler bekliyor.

ESC Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Samat, eğitim ve sosyal alanlarda küçük detayları mutluluğa çevirmenin en güzel yollarını bulmaya çalıştıklarını ifade ederek, “Apple’in muhteşem bir yelpazesi var. İşte bu yelpazeyi ESC ile çeşitlendirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Dünya devinin arkasındaki Trabzon detayı

İpad ve Mac sınıflarındaki Trabzon ve Karadeniz vurgularına dikkat çeken Samat, “Bizim Trabzon vazgeçilmezimiz. Değerlerini parlatmak üzerindeki ölü toprağını atarak Apple ile dünyaya tanıtmak harika bir duygu” dedi.



Dünya devinin arkasındaki Trabzon detayı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem