Çağatay Ulusoy'un dizisi İçerde ne zaman başlayacak?

İçerde dizisinin fragmanı yayınlandı

Çağatay Ulusoy'un dizisi İçerde ne zaman başlayacak?
Show tv'nin yeni dizisi İçerde'nin fragmanı yayınlandı ve ilgi uyandırdı. Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut gibi son dönemlerin yıldızlarının yanı sıra Çetin Tekindor gibi usta isimlerin yer aldığı dizide iki kardeşin birbirini bulma hikayesi işlenecek. 

Show TV'nin nefes kesen senaryosu ile Eylül ayına damgasını vuracak dizisi "İçerde"nin ilk tanıtımı yayınlandı! Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu'nun yer aldığı, usta yönetmen Uluç Bayraktar'ın yönetmenliğini üstlendiği "İçerde"nin senaryosunu ise Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.
 
İKİ KARDEŞİN BİRBİRİNİ BULMA HİKAYESİ!
 
Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Show TV'nin merakla beklenen yeni dizide iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatacak.
 
Show TV'nin yeni dizisi Eylül'de izleyicisi ile buluşacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler