Bodrum masalı 2. Bölüm fragmanı!

Bodrum Masalı 2. bölüm fragmanı çıktı...

Bodrum masalı 2. Bölüm fragmanı!

Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmicem İntepe'nin paylaştıkları dizisi “Bodrum Masalı” nın yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdur kaleme aldığı dizinin yeni bölüm fragmanı çıktı.

Babasının büyük sırrını Ateş öğreniyor mu? Evren bu duruma ne dicek?

Geçen Hafta Ne oldu?

Çok zengin bir hayat yaşarken, ailenin babası Evren’in hırsı yüzünden iflasa sürüklenen Ergüven ailesi, bir gün içinde yoksullukla tanışır. Evren, Yıldız ve çocukları Ateş ile Su Ergüven için tek çıkış yolu, Bodrum’a dönmek ve yıllar önce hayata başladıkları oteli işleterek, her şeye baştan başlamaktır.

Yıldız gençlik aşkı Faryalı ile yıllar sonra karşılaşırken, Ateş ve Su da zengin sevgililerinden uzaklaşmak zorunda kalırlar. Alıştıkları zengin yaşamı geride bırakan Ergüvenler, parasızlıkla ve Bodrum’un bilmedikleri yeni bir yüzü ile tanışırlar. Evren’in gizli metresi Gözde’nin tam karşılarındaki eve yerleşmesi aile için yeni bir tehdit olacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem