Bim aktüel ürünlerinde bu hafta - 9 Şubat Cuma Bim kataloğu

Cuma günlerinin değişmezi haline gelen Bim Aktüel Ürünleri ile bu hafta yine vatandaşlar uygun fiyatlı ürünlere ulaşabilecek. Yayınlanan Bim kataloğunda uygun fiyatlı ürünler yer alıyor. Bim bu kez Casio Erkek Kol Saatini öne çıkararak 119.90 TL'den satışa sunuyor. işte tüm ürünler

Bim aktüel ürünlerinde bu hafta - 9 Şubat Cuma Bim kataloğu

Cuma günleri kampanyalı ürünleri vatandaşa sunan Bim Aktüel ürünleriyle bu hafta bir çok farklı ürün geliyor. Bu hafta öne çıkan ürünler kol saati ve fön makinesi olarak görünüyor.


9 Şubat Cuma Bim kataloğunda bu kez çok fazla teknolojik ürüne yer verilmediği görülüyor. Daha önce genel olarak televizyon fırın tarzında ürünleri kampanyayla getiren Bim bu kez Casio Erkek Kol Saatini öne çıkararak 119.90 TL'den satışa sunuyor. Diğer dikkat çeken ürünlerde ise 109,90 TL'ye satılacak olan takı dolabı, 79,90 TL  olan nevresim takımı ve 89,90 TL'ye profesyonel fön makinesi var.

BİM AKTÜEL 9 ŞUBAT ÜRÜNLERİ

Bu hafta yine birçok dikkat çeken ürün vatandaşlara sunulacak. İşte haftanın indirimli ürünleri;


Bim aktüel ürünlerde bu hafta - 9 Şubat Cuma Bim kataloğu
Bim aktüel ürünlerde bu hafta - 9 Şubat Cuma Bim kataloğu

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler