Aynur Aydın Sütyen takıyor mu? Aleyna Tilki ne diyor

Aleyna Tilki'nin sütyensiz görüntülediği Aynur Aydın artık sütyen takıyormu?

Aynur Aydın Sütyen takıyor mu? Aleyna Tilki ne diyor

Aleyna Tilki'nin çektiği ve sosyal medyada paylaştığı video kısa sürede 350 bin kişi tarafından izlenmişti. Tilki tarafından çekilen videoda Aynur Aydın'ın sütyen takmadığı görülüyordu.
 
Dostlukları sosyal medya paylaşımlarında dikkat çeken Aleyna Tilki ve Aynur Aydın arasında yaş farkı olmasına rağmen çok iyi anlaşıyorlar.
 
Aynur Aydın konu ile ilgili olarak sosyal medyada dikkat çeken bir paylaşım yaptı ve şunları söyledi "''Ben 32 yaşındayım, Aleyna 17 iyi bir dostluğumuz var. Aramızdaki yaş farkı Aleyna'nın zekası ile kapanıyor. Zaten benim akıl yaşım 25. Keşke uyanık biri olsaydım daha kolay olurdu''
 
 
''ARTIK ALEYNA EVE GELDİĞİNDE SÜTYEN GİYİYORUM''
 
Yasemin Şefik'in ''Sosyal medyada Aleyna Tilki ile paylaştığınız videolardan gördüğüm kadarıyla çok eğleniyorsunuz. Yoksa eğlenmiyor musunuz?'' diye yorumlamasının ardından Aynur Aydın ''Aleyna evime gecenin 12'sinde çiğköftelerle geliyor. Evet çok eğleniyoruz. Ama artık Aleyna eve geldiğinde sütyen giyiyorum. En son bir videomu çekti. Evdeyiz sütyen takmamışım. O görüntüler 350 bin kişi tararından izlenmiş.'' dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem