Arka sokaklarda heyecan dolu 443. Bölüm - 444. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar 443 Bölümü ile ekranlara geldi. Heyecan dolu bölümde neler oldu. 444. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Arka sokaklarda heyecan dolu 443. Bölüm - 444. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D Ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında yerini alan Arka Sokaklar nefeslerin tutulduğu 443. Bölümü ile ekranlara geldi. 444. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar.

Arka sokaklarda heyecan dolu 443. Bölüm - 444. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

444. bölüm fragmanı

Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan gibi önemli oyuncuların başrolünü paylaştığı dizinin 433. bölümünde Ekip, Hande ve Volkan'ı kurtarmak için seferber oluyor!  26 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'de izleyici ile buluşan dizide Nereden geldiği bilinmeyen bir araba Gürcan’ları çatışmadan kurtarır ve bir bağ evine getirir. Gürcan, Mesut ve Behruz, karşılarında Harun’u görür. Gürcan, ürettikleri malları polise kaptırınca, arkadaşı Necati’nin evinde sakladıklarını yurt dışına satmaya kalkar. Bunun için eski sevgilisi Yeliz’i kurye olarak kullanmaya karar verir. Nişanlısı Cemre, bunu öğrenince kıskançlık krizine girer. Cemre, Yeliz’in evine hesap sormaya geldiğinde, polis baskın düzenler ve ikisini de götürür.

Cemre’yi sorgusunun ardından serbest bırakırlar. Gürcan, nişanlısı Cemre ile beraber Necati’nin barına eğlenmeye gelir. Hande ve Volkan’da barın önünde gözlem yapmaktadır. Cemre, onların emniyette gördüğünü hatırlar ve Gürcan’a söyler. Gürcan, Volkan ve Hande’yi kaçırtır. Uyuşturucuları yurt dışına çıkarmak için bu sefer Hande’yi kurye olarak kullanacaktır. Rıza Baba ve ekibi, Hande ve Volkan’ı kurtarmak için, harekete geçer. Rıza Baba, adamların arkasındaki büyük patronun İlhan Kansu olduğunu öğrenir. İşlediği bütün suçları ortaya çıkarmak için hazırlıklara başlar. Mesut uyuşturucu şebekesinin içerisindeki görevi ile tüm dikkatleri üzerine çekerken şebekenin içerisindeki suçluları birer birer yakalatmaya çalışacak.

Selin, Mesut’a bir gün mutlaka infaz görevi verileceğini belirtecek ve Mesut’un gerçek kimliğinin ortaya çıktığı takdirde onu savunamayacaklarını ifade edecek. Yanında bulunan kadının başına silah dayandığını gören Ayla telefonla Ali’ye haber vermek isteyecek. Bunu fark eden suçlular ise namlularını bu kez Ayla’ya yöneltecek. Telefondaki sesin bir anda kesilmesiyle birlikte “Anne” diyerek bağırmaya başlayacak olan Ali ters giden bir durumun olduğunu anlayacak. Öte yandan Metin, çalıştığı alanda saldırıya uğrayacak ve yumruk yiyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler