CHP Trabzon’da Emre Şahin Köroğlu çalışmalarını hızlandırdı! “Aldığım destek mutlu ediyor”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Trabzon’dan milletvekili aday adayı olacağı konuşulan genç avukan Emre Şahin Köroğlu çalışmalarını hızlandırdı.

CHP Trabzon’da Emre Şahin Köroğlu çalışmalarını hızlandırdı! “Aldığım destek mutlu ediyor”

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayını açıkladığı bu günlerde Trabzon da milletvekili adaylıkları için de hareketlilik yaşanıyor.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olacağı kulislerde sıkça konuşulan genç avukat Emre Şahin Köroğlu; Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlıklarına yaptığı ziyaretleri de sıklaştırdı. Bu ziyaretleri kalabalık ekiplerle yapan ve ziyaret ettiği yerlerde hoş karşılanan genç avukatın, milletvekili aday adaylığı Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinde olumlu karşılandığı belirtiliyor.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 09.57.51

Aslen Akçaabatlı olan Köroğlu; Akçaabat ve Düzköy özelinde birçok ilçede Cumhuriyet Halk Partisi tabanından destek aldığı belirtiyor.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 09.57.52

Son olarak Tonya, Sürmene, Köprübaşı, Vakfıkebir İlçelerini de ziyaret eden Emre Şahin Köroğlu, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; diğer ilçelere de yaptığı ziyaretleri sıklaştıracağını, sadece partisinden değil her kesimden aldığı desteğin kendisini mutlu ettiğini, bunun yanı sıra Trabzon halkının deprem konusunda çok duyarlı davrandığını ve bu dönemde asıl önceliğin depremi yaşayan insanların sorunları olduğunu söyledi.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 09.57.52 (1)

Emre Şahin Köroğlu kimdir:

köroğlu

Avukat Emre Şahin Köroğlu, 1995 doğumludur. Lise öğrenimini Akçaabat Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanlığı yapmıştır. Öğrenci meclisi başkanlıkları sürecinde il ve ülke bazında çeşitli organizasyonlar yapmış ve çeşitli organizasyonlara katılmıştır. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesini tamamlamıştır. Aktif olarak avukatlık yapıyor olup; daha önce de İstanbul Belediyesi seçimlerindeki usulsüzlüklere karşı sandık güvenlikleri ve hukuki anlamda destekte bulunmuştur. Avrupa Barolar ve Hukuk Dernekleri Konseyi (CCBE) üyesidir, aktif olarak Tema Vakfı gibi kurumlarda gönüllü olarak görev almaktadır. Babası Akçaabat esnaflarından Abdullah Köroğlu, annesi ise Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nden emekli hemşire Gülderen Köroğlu'dur, bir kardeşi vardır ve evlidir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber