Yomra'da danışma meclisi toplandı

AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Aksoy, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Kara, Abdurrahim Balcı, İlçe Başkanı Eyüp Ergan, Özdil Belde

Yomra'da danışma meclisi toplandı
AK Parti Yomra İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıya Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesi Meclis Üyesi Fahrettin Aksoy, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Kara, Abdurrahim Balcı, İlçe Başkanı Eyüp Ergan, Özdil Belde Belediye Başkanı Mustafa Bayındır, İl Genel Meclis üyeleri Hasan Albayrak, Salih Yavuz, belde, mahalle, Köy Başkanları ve çok sayıda parti mensubu katıldı.
 
Toplantının açılışında İlçe Başkanı Ergan, yaptığı konuşmada teşkilat üyelerine, Ramazan ayı boyunca halkın içinde olup sorunlarını dinlemeleri ve vatandaşın derdi ile dertlenmeleri gerektiğini belirterek, “Türkiye üzerine karanlık oyunlar oynanıyor. Arabalar yakarak iş yerlerini yakarak kamu malına zarar vererek hak aranması iyi niyetten çok uzak bir eylemdir. Dış mihrakların oyununa gelen bazı temiz vatandaşlarımızda maalesef kandırılarak kullanılıyor. Biz, Hacı Bektaşi Veli’nin dediği gibi Bir olacağız, diri olacağız ve iri olacağız” dedi.
 
Toplantıda son olarak kürsüye gelen Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, AK Parti’nin halkın içinden çıkan bir hareket olduğunu ve ancak halkın istemesi ile gidebileceğini dile getirerek, “ AK Parti memleketin içinden, biz halkın hizmetkarıyız diyerek ortaya çıkmış bir harekettir. Sizlerin desteği ile Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Halka hizmet Hakka hizmettir’ anlayışı ile Türkiye’ye inanılması zor değişimler yaşattı. Haksızlıklara karşı dik durarak insanlığın hak ve hukukunu koruyan, kimsesizlerin kimsesi oldu. Dünyanın neresinde bir zulüm varsa dil, din ırk ayrımı gözetmeksizin medeni ve cesur bir şekilde mazlumun yanında oldu. Halkın içinden çıkıp sizlerin destekleri ile demokratik bir şekilde iktidara gelen bu hareket ancak yine halkın istemesiyle gider. Demokratik yollarla Sayın Başbakanımızı deviremeyeceğini anlayan bazı güç odakları kirli oyunlarla ülkede kargaşa yaratıp hükümeti yıkmaya çalıştılar.
 
20130629aw000376_01.jpg
 
Türkiye’nin son zamanlarda yakaladığı hızlı yükselişi hazmedemeyen bazı lobiler ve işbirlikçileri kirli oyunlarını sahneye koydular. Bizler yaşanan bu olayları halkımıza doğru anlatmak adına tüm gücümüzle çalışacak ve oynanan bu oyunu bozacağız” şeklinde konuştu.
 
Yaklaşan seçimlerin önemine de değinen Gümrükçüoğlu, ”Önümüzdeki yerel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile hemen akabinde yapılacak olan genel seçimler her zamankinden çok önem arz ediyor. Güçlü bir Türkiye için yaklaşan seçimlere daha bir kararlılık ve azimle hazırlanacağız. Ülkemiz üzerinde kirli senaryolarını sahneye koymak isteyenlere fırtsa vermeden 2023 hedefine ulaşmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bu yüzden tüm teşkilat üyesi kardeşlerimden dileğim, istirhamım kapı kapı dolaşalım halkın içinde olalım vatandaşımızın derdini dinleyelim ve sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti gösterelim” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmasının sonunda, Belediye olarak tüm Trabzon’un hizmetinde olduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, “ Bizler Trabzon Belediyesi olarak tüm halkımızın hizmetindeyiz. İmkanlarımız ölçüsünde tüm ilçe, belde ve köylerimize gerekli yardımları yapıyoruz. Siz teşkilat üyelerimizin ilettikleri sorunları çözmek için büyük gayret sarf ediyoruz.
 
Trabzon Belediyesi olarak 2014 yerel seçimlerinden sonra büyükşehir olarak artan bütçemizle birlikte beldelerimize, köylerimize ve yaylalarımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz. Kapanacak olan İl Özel İdaresinden ve Belde Belediyelerinden bizlere devredilecek olan tüm teçhizat, personel, şantiye ve binalarla halkımızın hizmetinde olmaya çalışacağız. Sizlerin bu noktada göstermiş olduğu gayretler bizim için çok önemli ve takdire değerdir. Tabi ki bazen elimizde olmadan yapamadığımız işler oluyor. Ama sizler hiçbir zaman dargınlık ve kırgınlık göstermeden aynı karalılıkla partinize ve ülkenize hizmet etmeye devam ediyorsunuz. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Adayımız kim olursa olsun bizim için halka hizmet etmeyi hakka hizmet etmek olarak gören her kim ise onun arkasında duracak ve sonuna kadar destek olacağız” diye konuştu.
Toplantı partililerin dilek ve temennileri ile son buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler