Yaraladığı domuzun saldırısına uğradı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bir kişi gece vurduğu domuzu sabah saatlerinde hayatta olup olmadığını kontrole gidince yaralı domuzun saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da yaşayan ve yaz tatilini geçirmek için Kelkit i

Yaraladığı domuzun saldırısına uğradı

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bir kişi gece vurduğu domuzu sabah saatlerinde hayatta olup olmadığını kontrole gidince yaralı domuzun saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul’da yaşayan ve yaz tatilini geçirmek için Kelkit ilçesindeki Sadak köyüne gelen Nihat Erdoğan (48), dün gece saatlerinde Fındıklı Yaylası mevkiinde ava gitti. Burada bir domuz avlayan Erdoğan, köye dönerek arkadaşlarına bir domuz avladığını söyledi. Köyün kahvehanesinde bir çay içtikten sonra arkadaşı ile birlikte sabah saatlerinde silahsız bir şekilde domuzu kontrol etmeye giden Erdoğan, panikleyerek domuzu bulunduğu dereye düştü. Bu esnada yaralı domuzun saldırısına uğrayan Erdoğan, olay yerinde hayatını kaybetti.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler