Vatandaşın çilesi bitmiyor

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ana sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle Türkiye genelinde yaklaşık 1 gündür nüfus hizmetleri sağlıklı verilemezken, Trabzon'daki Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü önünde de uzun kuyruklar oluştu. Sabah saatlerind

Vatandaşın çilesi bitmiyor

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü ana sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle Türkiye genelinde yaklaşık 1 gündür nüfus hizmetleri sağlıklı verilemezken, Trabzon'daki Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü önünde de uzun kuyruklar oluştu.

Sabah saatlerinden itibaren Hükümet Konağı'ndaki Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü'ne gelen vatandaşlar nüfus cüzdanı çıkartılması, vukuatlı nüfus kayıt belgesi gibi basit işlemlerini yaptırmakta büyük güçlük yaşarken, merkezi sistem üzerinden yapılan işlemlerdeki aksamanın giderilmesi için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler