3 yıl önceki davanın faturası

Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Hasan D. (40) hazır bulundu. Hakkında eşi Türkan D.'yi (34), kasten öldürmekten dava açılan Hasan D. eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü belirterek “Olay bir anlık tartışma sonucu meyd

3 yıl önceki davanın faturası
Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık Hasan D. (40) hazır bulundu.

Hakkında eşi Türkan D.'yi (34), kasten öldürmekten dava açılan Hasan D. eşini kendisini aldattığı için öldürdüğünü belirterek “Olay bir anlık tartışma sonucu meydana geldi. Eşim bana aşığını anlattı. Bu yüzden cinayeti işledim. Daha önce dedikodusu çıkmıştı” dedi.

Mahkeme heyeti sanık Hasan D.'yi eşini kasten öldürdüğü gerekçesiyle önce ağırlaştırmış müebbet hapis cezası verirken, daha sonra ağır tahrik ve mahkemedeki davranışlarını dikkate alarak cezasını 17 yıl 6 ay ağır hapis olarak belirledi.

Trabzon'un Bahçecik mahallesi Heybetli sokaktaki evlerinde Hasan D. eşi Türkan D.'yi namus meselesi nedeniyle çıkan tartışmada 16 yerinden bıçaklayarak ağır yaralamıştı.

Yüzü, gözü, karnı ve sırtından çok sayıda bıçak darbesi alan 4 çocuk annesi kadın, kaldırıldığı Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel