Van'da bir Trabzonlu

Trabzon Pazarkapılı hemşerimiz Birol Duman, Van Belediyesi Başkan Yardımcılığı, yanı sıra Van Belediyespor kulübü başkanlığını da sürdürüyor. Herkes Batıyı seçer O ise Doğu'yu tercih etti.. Trabzon Pazarkapı semtinde doğup büyüyen ilk, orta ve lise ve Üni

Van'da bir Trabzonlu
Trabzon Pazarkapılı hemşerimiz Birol Duman, Van Belediyesi Başkan Yardımcılığı, yanı sıra Van Belediyespor kulübü başkanlığını da sürdürüyor.

Herkes Batıyı seçer O ise Doğu'yu tercih etti..

Trabzon Pazarkapı semtinde doğup büyüyen ilk, orta ve lise ve Üniversiteyi ise Giresun Meslek yüksek okulunda okuyan Van Belediye Başkan Yardımcısı Birol Duman memleketi Trabzon'u unutamıyor. Ama bir söz vardır “Doğduğun yer değil doyduğun yer önemlidir” diye.

Trabzon'da yaşanan 1990 yılındaki sel felaketinden dolayı mahsur olduklarını belirten Van Belediye başkan Yardımcısı Duman” 1990 yılındaki Van Belediye başkanı ile akraba olduk. Bizimde mağdur olduğumuz görünce bana Van'a gelip çalışır mısın dedi. Bende Belediye başkanımızın teklifini kabul ettim.18 yıldan bu yana Van Belediyesinde çeşitli birimlerinde görev yaptım. Şuanda da hem Van Belediye Başkan Yardımcısıyım hem de Van Belediyespor kulübü başkanıyım. Ancak 1995 yılında memleketime dönmek istedim. Trabzon Belediyesine bu konuda müracaatım oldu. Ancak müracaatlar durduruldu.

Ama Trabzon özlemimi gidermek için her yıl memleketimize geliyorum. Ailemi görmek için bu yıl geldim Ben Pazar kapı mahallesi çocuğuyum. Ayrıca şuan ki Van Belediye Başkanımız 5 yıl Trabzon'da Köy Hizmetleri il müdürlüğü yaptı. Karadenizlileri çok seviyor. Ayrıca Van Belediyespor kulüp başkanlığını da yaptı. Belediye başkanımız kulüp başkanlığından ayrılarak beni Van Belediyespor başkanlığına getirdi. Şuanda kulüp başkanlığını ben yürütüyorum. Şuanda Van dayız ileriki yıllarda ne olur bilemeyiz. Hep Vandayız diye de bir düşünce içerisinde olmadım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel