Vali'ye hemşerilerinden ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Tekirdağ’dan gelen hemşerilerini makamında kabul etti. S.S. Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği’nce düzenlenen Karadeniz gezisinde Trabzon’u ziyaret eden hemşerileriyle bir araya gelen Vali Kızılcık, onlarla hasret gid

Vali'ye hemşerilerinden ziyaret

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Tekirdağ’dan gelen hemşerilerini makamında kabul etti. S.S. Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği’nce düzenlenen Karadeniz gezisinde Trabzon’u ziyaret eden hemşerileriyle bir araya gelen Vali Kızılcık, onlarla hasret giderdi.

Arazi yapısından kaynaklanan sorunlardan dolayı Trabzon’da tarım yapmanın çok zor olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, Karadeniz Bölgesi’nde tarımın tamamen insan gücü ile yapıldığını ve çiftçilerin zorluk içerisinde tarım yapabildiğini kaydetti.

Trabzon’a göre tarım yapabilme konusunda hemşerilerinin daha şanlı olduğunu dile getiren Vali Kızılcık, hemşerilerine bunun kıymetini bilmeleri ve tarım kooperatifleri olarak daha ileri seviyede tarım yapabilmek için birlikte hareket etmeleri gerektiğini söyledi.

S.S. Tekirdağ Tarım Kooperatifleri Birliği’nce düzenlenen gezi kapsamında Trabzon’da bulunan ve Vali Kızılcık’ı ziyaret eden hemşerileri, daha sonra Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel