Valilikten kamera açıklaması

Trabzon Valiliği Dernekpazarı’nda bir okulda güvenlik kameralarının zorla söküldüğü iddiası üzerine bir açıklama yaptı.Bazı basın yayın organlarında yer alan Dernekpazarı ilçesinde bir okuldaki güvenlik kameralarının ilçe Kaymakamı tarafından zorla söküld

Valilikten kamera açıklaması

Trabzon Valiliği Dernekpazarı’nda bir okulda güvenlik kameralarının zorla söküldüğü iddiası üzerine bir açıklama yaptı.

Bazı basın yayın organlarında yer alan Dernekpazarı ilçesinde bir okuldaki güvenlik kameralarının ilçe Kaymakamı tarafından zorla söküldüğü şeklindeki haberler üzerine Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın talimatı ile yapılan inceleme sonucunda aşağıdaki  açıklama yapıldı.

“Dernekpazarı Lisesine ait olduğu ve hayırsever vatandaşça bağışlandığı belirtilen kamera sisteminin Dernekpazarı Kaymakamlığınca sökülerek başka kurumlara verildiğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

Söz konusu lisedeki kameralardan yalnızca dördünün yerleri tüm okulu izleyebilecek şekilde değiştirilerek çok daha işlevsel bir hale getirilmiştir. Böylelikle okulun dağılma zamanlarında hem servis araçlarının kontrolü sağlanmış, hem muhtemel çocuk kaçırma ve kaybolma olaylarına karşı önlem alınmış hem de okulun bulunduğu sokak 24 saat Emniyet Amirliğince kontrol altında tutulacak hale getirilmiştir “

Önceki haberimiz için TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel