Vali'den bayramlaşma sitemi

Trabzon Valiliği A Toplantı Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde herkesin tek tek bayramını kutlayan Vali Nuri Okutan, bayramların sadece valinin ilgili kurumları ziyaretinden ibaret olmadığını söyledi. "Bayram kucaklaşmadır, gönül almadır, hasret

Vali'den bayramlaşma sitemi
Trabzon Valiliği A Toplantı Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşma töreninde herkesin tek tek bayramını kutlayan Vali Nuri Okutan, bayramların sadece valinin ilgili kurumları ziyaretinden ibaret olmadığını söyledi.

"Bayram kucaklaşmadır, gönül almadır, hasret gidermedir" diyen Vali Nuri Okutan, dini bayramların hem şahıs hem de ülkemiz için önemli bayramlar olduğunu belirtti. Babasının rahatsızlığından dolayı bayramı memleketinde geçirdiğini kaydeden Vali Okutan “Bayramı babamla birlikte geçireyim istedim.

İyi de oldu. Ayağa kalktı, kendini biraz daha toparladı. O sebeple bayramda burada olamadım. Dini bayramlarda durumumuzu, birbirimizle olan ilişkilerimizi gözden geçirme fırsatı doğar. Ben hem şahsıma, hem makamıma hem de ilimize gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Kendisinin yokluğunda bayramlaşmada eksiklikler olduğunu ve bu eksiklikleri hep birlikte gidereceklerini belirten Vali Okutan, bayramlaşmaların sadece valinin ilgili kurumları ziyaretinden ibaret olmadığının altını çizdi. Protokol dahil bütün vatandaşların bayramlaşmaya icabet etmesi gerektiğini ifade eden Vali Okutan, konuşmasına şöyle sürdürdü:

“Bayram günlerinde birbirimize yaklaşacağız. Ailesine gidememiş Mehmetçiğimizi, yaşlılarımızı, çocuklarımızı, hastalarımızı ziyaret edip onlarla bayramlaşacağız. Bayram kucaklaşmadır, gönül almadır, hasret gidermedir.

Küskünlüklerin, dargınlıkların ortadan kalkmasıdır. Bu sadece valinin işi değildir. Bu hepimizin görevidir. Ama maalesef bu törende bunlar yapılamamış. İnşallah bu eksiklikleri birlikte gideririz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel