Vali vekili hemşireleri kabul etti

Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Sağlık Müdürü Halit Çınarka ve beraberindeki bir grup hemşireyi makamında kabul etti. 12–18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası etkinlikleri çerçevesinde hemşirel

Vali vekili hemşireleri kabul etti

Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında Trabzon Vali Vekili Aziz Mercan, Sağlık Müdürü Halit Çınarka ve beraberindeki bir grup hemşireyi makamında kabul etti.

 

12–18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası etkinlikleri çerçevesinde hemşireleri kabul eden Vali Vekili Mercan, çok kutsal ve önemli bir görevi icra eden hemşirelerin “Hemşireler Günü’nü ve Hemşireler Haftası’nı” içtenlikle kutladığını söyledi.

Vali Vekili Mercan, konuşmasına şöyle devam etti.

 

“Sağlık sorunu olan tüm bireylerin, sağlıklarına kavuşabilmeleri için, geçirecekleri süreç içinde, sığınacak güvenli birer liman görevini üstlenen, hemşirelik mesleğinin mensuplarını gösterdikleri fedakar çalışmalarından dolayı tekrar kutluyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel