Vali Öz'den fındık projesine destek

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, fındık gibi stratejik bir üründe verim ve kaliteyi arttırmak için yapılacak çalışmaların sektörün tüm kesimlerine, dolayısıyla ülkemize kazanç sağlayacağını söyledi.Vali Öz, Trabzon Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek Yönetim

Vali Öz'den fındık projesine destek

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, fındık gibi stratejik bir üründe verim ve kaliteyi arttırmak için yapılacak çalışmaların sektörün tüm kesimlerine, dolayısıyla ülkemize kazanç sağlayacağını söyledi.

Vali Öz, Trabzon Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve yöneticilerle görüştü.

Vali Öz'e, dünyada ve Türkiye'de fındık sektörü hakkında bilgiler verip, Trabzon'da birim alanlardaki verim ve kalitenin çok düşmesi nedeniyle uygulanmasına kararlaştırılan proje hakkında bilgiler sunan Şükrü Güngör Köleoğlu, "Projeyi Trabzon'da önümüzdeki ay uygulamaya koyacağız. Hedefimiz birim alanda verim ve kaliteyi arttırmaktır. Bunun için sektörün tüm kuruluşları ile işbirliği yapacağız" dedi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'de, Trabzon Ticaret Borsası'nın fındık sektöründe doğru tespitlerle kayda değer çalışmalar yaptığını bildiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"5 yıl süreyle uygulanacak bu proje sadece Trabzon'da değil, fındık üretimi yapılan tüm illerde kazanımlar sağlayacaktır. Trabzon hem kendi içindeki verimsizliği giderecek, hem de her zaman olduğu gibi diğer illere de örnek olacaktır. Fındığımıza olan talep giderek artıyor. Her alanda istikrarlı politikalarla bunu sürdürmeliyiz. Bunun için de verim ve kaliteye büyük önem vermek zorundayız. Devletin tüm imkanları borsamız tarafından hayata geçirilecek bu proje için seferberdir."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel