Vali Okutan'ın silah titizliği

Düzköy'ün Çalköy beldesinde vatandaşlarla sohbet ettiği sırada bir vatandaşın silah ruhsatı talebi üzerine açıklamalarda bulunduğunu ve bu açıklamalarının yanlış anlaşıldığını kaydeden Vali Okutan, silah ruhsatları konusunda çok hassas davrandıklarını ve

Vali Okutan'ın silah titizliği
Düzköy'ün Çalköy beldesinde vatandaşlarla sohbet ettiği sırada bir vatandaşın silah ruhsatı talebi üzerine açıklamalarda bulunduğunu ve bu açıklamalarının yanlış anlaşıldığını kaydeden Vali Okutan, silah ruhsatları konusunda çok hassas davrandıklarını ve her isteyene silah ruhsatı verme taraftarı olmadıklarını hatırlattı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Vali Okutan, Trabzonlular'ın silah sevgisine saygı duyduğunu ancak silah taşımanın da bir adabı olduğuna dikkat çekerek “Silah taşımanın da bir kültürü ve adabı vardır. Eskiden de herkes silah taşıyordu ancak ortalıkta teşhir etmiyordu. Biz kontrolsüz bir şekilde her önüne gelene silah ruhsatı verirsek burası Teksas gibi olur. Bu nedenle silah ruhsatı verilecek kişileri titizlikle inceliyoruz. Her önüne gelene silah ruhsatı vermeyeceğiz. Bu günden önce olduğu gibi bundan sonra da silah ruhsatlarında çok hassas davranıp titizlikle inceledikten sonra gerçekten silah ruhsatı alması gerekenlere ruhsat vereceğiz. Çünkü bunun faydasını gördük, görmeye de devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel