Vali Okutan'dan bayram tebriği

Trabzon Valisi Nuri Okutan kurban bayramını bir tebrik yayımlayarak kutladı. Okutan'ın yayımladığı tebrik şu şekilde:Sevgili Trabzonlu hemşerilerim Bayramlar, bir milletin toplumsal birliğini sağlayan ve değerlerin hatırlanmasına vesile olan çok özel günl

Vali Okutan'dan bayram tebriği

Trabzon Valisi Nuri Okutan kurban bayramını bir tebrik yayımlayarak kutladı. Okutan'ın yayımladığı tebrik şu şekilde:

Sevgili Trabzonlu hemşerilerim

Bayramlar, bir milletin toplumsal birliğini sağlayan ve değerlerin hatırlanmasına vesile olan çok özel günlerdir. Birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan bayramlar, toplum olarak kaynaşmamıza sebep olur. Ülke ve millet olarak buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu aşikârdır. Böyle bir birlik ve beraberlik, ülkemizde yaşanan her sorunu da aşmamıza yardımcı olacaktır. Milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, inanıyorum ki daha güzel günlere ulaşacağız.

Bu bayramı sadece kendimiz ve ailemiz için yaşamamalıyız; çevremizdeki yoksullara, hastalara, öksüz ve yetimlere, düşkün ve yaşlılara, engellilere, şehit ailelerine ve gazilerimize, ilgiye muhtaç herkese müstesna bayram sevincini yaşatacak ziyaretler gerçekleştirmeliyiz.

Bayramı, anlam ve önemine uygun olarak kutlarken, ülkemize her yıl yöneltilen eleştirilerin kaynağı olan ve yanlış anlamalara yol açan kurban kesme görüntülerinin yaşanmaması için Trabzonlu hemşerilerimin özel bir hassasiyet göstereceğinden şüphem yoktur.

Vatandaşlarımızın bu bayramı en iyi şekilde huzur ve güven ortamında geçirmeleri için bayram süresince görevi başında olan tüm güvenlik görevlilerine, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor, bayramlarını kutluyorum. Dünyada yaşanan değişimlerin gerisinde kalmadan değerlerimizi de kucaklayarak yaşayacağımız bayram gününde, Trabzonlu hemşerilerime saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyor, bayramın ülkemize, milletimize, barış, esenlik getirmesini umut ediyorum. Vatandaşlarımızın acıdan, üzüntüden uzak, birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel