Vali Okutan'dan anlamlı yemek

İftar yemeğinde konuşan Vali Okutan, bugüne kadar evinin dışında iftar yapmadığını belirterek, ''Amaç onların karınlarını doyurmak değil, onlarla bir arada olmak ve iftarımızı açmaktı. Onlara kimsesiz olmadıklarını hissettirmemek ve devletin her zaman yan

Vali Okutan'dan anlamlı yemek
İftar yemeğinde konuşan Vali Okutan, bugüne kadar evinin dışında iftar yapmadığını belirterek, ''Amaç onların karınlarını doyurmak değil, onlarla bir arada olmak ve iftarımızı açmaktı.

Onlara kimsesiz olmadıklarını hissettirmemek ve devletin her zaman yanlarında olduğunu göstermekti. Ramazan ayının önemi de bu zaten, kimsesizlerle bir arada bulunmak onlarla bir şeyleri paylaşmak'' dedi.

Sosyal hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı huzurevinden 40, yetiştirme yurdundan 40 ve çocuk yuvasında kalan 40 olmak üzere toplam 120 kişi iftar yemeğine katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel