Vali Okutan ziyaretleri sürüyor

Hafta sonlarında da esnafın işyerlerine ziyarette bulunan Vali Okutan her fırsatta halkın arasına girerek vatandaşın sıkıntılarına çözüm arıyor. Hafta sonunda da Kemeraltı ve Bakırcılar esnafını ziyaret eden Vali Nuri Okutan, esnafla uzun uzun sohbet etti

Vali Okutan ziyaretleri sürüyor
Hafta sonlarında da esnafın işyerlerine ziyarette bulunan Vali Okutan her fırsatta halkın arasına girerek vatandaşın sıkıntılarına çözüm arıyor.
Hafta sonunda da Kemeraltı ve Bakırcılar esnafını ziyaret eden Vali Nuri Okutan, esnafla uzun uzun sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

Esnafın trafikte çok fazlaca kırmızı ışık ihlali yapıldığı ve bu ihlali gerçekleştirenlere ceza uygulanıp uygulanmadığını sorması üzerine Vali Okutan, “Artık MOBESE sistemi var. Sistem sayesinde görülmeyenleri artık görme imkanına kavuştuk. Bu manada bilhassa trafik cezaları ve benzeri yerlerde daha etkin hale geldik.

Kırmızı ışık ihlallerini de MOBESE ile takip ediyoruz ve kurallara uymayanlara gerekli cezai işlemleri uyguluyoruz. Onun için vatandaşlarımızın daha dikkatli ve daha duyarlı davranmalarını rica ediyorum.”dedi.

Vali Okutan daha sonra Çarşı Mahallesi'nde bulunan ve restore edilen tarihi İskenderpaşa Hamamı'nı gezdi. Esnafla bir araya gelip, çeşitli konularda fikir alışverişinde bulunduğunu belirten Vali Okutan, “Esnafımızla samimiyet içinde geçen bu görüşmelerle var olan sorunlara daha pratik çözümler üretiyoruz.

Halkımızla birebir konuşarak, sorunlarını öğreniyorum. Halkımızın içinde olmaktan çok memnunum.”şeklinde konuştu.

Vali Nuri Okutan'ın sürekli halkla iç içe olduğunu ve esnafın sıkıntılarıyla yakından ilgilendiğini bildiklerini belirten işyeri sahipleri, bu durumun kendilerini fazlaca memnun ettiğini söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler