Vali Okutan esnafı dinledi

Trabzon'da her fırsatta mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşların sorunlarını dinleyen Trabzon Valisi Nuri Okutan, esnaf kuruluşlarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. İlk olarak Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (TESOB)

Vali Okutan esnafı dinledi

Trabzon'da her fırsatta mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirip vatandaşların sorunlarını dinleyen Trabzon Valisi Nuri Okutan, esnaf kuruluşlarını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.

İlk olarak Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (TESOB) giden Vali Okutan'ı Başkan Halil İbrahim Kalfaoğlu karşıladı. Başkan Kalfaoğlu ile bir süre görüşen Vali Okutan, Trabzon esnafının sözünün eri olduğunu ifade ederek, esnafın dönem dönem sıkıntı yaşayabileceğini ama zaman içinde bu sıkıntıların mutlaka aşılacağını söyledi.

Trabzon'un esnaf şehri olduğunu kaydeden Başkan Kalfaoğlu ise Vali Okutan'a esnafın sorunlarıyla yakından ilgilenmesinden dolayı teşekkür etti.
Daha sonra Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret eden Vali Okutan, Başkan Metin Kara ile görüştü. Trabzon'un tarihi geçmişi ve kültür birikiminin yanı sıra çok önemli bir ticaret şehri olduğunu yineleyen Vali Okutan, her hafta mutlaka esnafları işyerlerinde ziyaret edip sıkıntılarını paylaştığını ve bundan da büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Esnafın, bir şehrin sosyal yapısının ayakta durmasındaki en önemli unsur olduğunu ifade eden Başkan Kara ise, “Sayın Valimizin esnafa yönelik yaptığı ziyaretlerden esnafımızın çok memnun kaldığını gözlemlemekteyiz. Bu ziyaretler bize hem moral hem de güç vermektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler