Vali Kızılcık Trabzon'dan ayrıldı!

Valiler kararnamesi ile Trabzon'dan merkeze atanan Vali Recep Kızılcık bugün Trabzon'a veda etti.Vali Kızılcık'ı havaalanı VIP bölümünde Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Ortahisar Merkez İlçe Başkanı  Temel Altunbaş, Emniyet Müd

Vali Kızılcık Trabzon'dan ayrıldı!

Valiler kararnamesi ile Trabzon'dan merkeze atanan Vali Recep Kızılcık bugün Trabzon'a veda etti.

Vali Kızılcık'ı havaalanı VIP bölümünde Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ak Parti Ortahisar Merkez İlçe Başkanı  Temel Altunbaş, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, daire amirleri ve dostları uğurladı. Uğurlama sırasında Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık'a da çiçek verildi.

5 yıla yakın Trabzon valiliği görevini sürdüren Recep Kızılcık'ın vedalaşma sırasında zaman zaman duygusal anlar yaşadığı görüldü.

Trabzon'dan dün ayrılması beklenen Vali Recep Kızılcık veda yemeğinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mustafa Şılbır'ın cenazesine katılmak için birgün daha kaldı ve bugün Trabzon'dan ayrıldı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN...

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler