Vali Kızılcık çilek topladı

Doğu Karadeniz Bölgesi Kalkınma Planı (DOKAP) çerçevesinde Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Küçük Ölçekli Çiftçilerin Yaşam Koşullarının İyileştirilmesi projesi kapsamında düzenlenen Çilek Tarla Günü törenine katılan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, “Amacımız

Vali Kızılcık çilek topladı

Doğu Karadeniz Bölgesi Kalkınma Planı (DOKAP) çerçevesinde Doğu Karadeniz Bölgesi’nde Küçük Ölçekli Çiftçilerin Yaşam Koşullarının İyileştirilmesi projesi kapsamında düzenlenen Çilek Tarla Günü törenine katılan Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, “Amacımız halkın refahını ve mutluluğunu yükseltmektir” dedi.

 

Akçaabat’ın Darıca beldesinde çilek tarlasında çiftçilerle çilek toplayan Vali Kızılcık, devlet olarak gelişen ve değişen dünyada özellikle kırsal kesimde yaşayan vatandaşların değişen koşullara adapte olabilmesi için bir dizi tedbirleri teker teker hayata geçirmeye başladıklarını söyledi. Vali Kızılcık, konuşmasına şöyle devam etti:

“Vatandaşlarımızın sosyal ve ekonomik yaşam koşullarının daha iyi daha insancıl ve daha müreffeh seviye yükselebilmesi için uluslararası kuruluşlarla işbirliği yapmaya açığız. Onların teknik ve maddi alandaki desteklerini de çoğu zaman göz önünde bulundurarak uygulamaya çalışıyoruz.”

 

Hayatı daha dolu dolu daha müreffeh yaşayabilmek için tarım ve diğer alanlarda modern eğitim tekniklerinin uygulanması gerektiğini kaydeden Vali Kızılcık, “Nitekim bizde diğer bölgelerde ve ülkelerde uygulanan teknikleri buraya transfer ederek, başarı ile hayat geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yürütülen projenin başarılı sonuçlarını görmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Vali Kızılcık, “Bugün yürütülen projenin başarılı sonuçlarını hep beraber görmüş oluyoruz. Bu proje, burada yaşayan vatandaşlarımızın sosyal, kültürel anlamda geleceğe daha ümitkar bakabilmeleri ve kendi haklarını talep edebilen bireyler olabilmeleri açısından da son derece önemlidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel