Vali kızdı ve korumalarını değiştirdi

İznini yarıda kesip Ordu'ya gelen Vali Kenan Çiftçi geldiğinde korumalarını göremeyince 4 korumasını da değiştirdi.İZİN YARIDA KESİLİNCE KORUMALAR GÖREVDEN ALINDIKütahya Valililiği'nden Valiler Kararnamesi ile geçen Mayıs ayında Ordu Valiliği görevine ata

Vali kızdı ve korumalarını değiştirdi

İznini yarıda kesip Ordu'ya gelen Vali Kenan Çiftçi geldiğinde korumalarını göremeyince 4 korumasını da değiştirdi.

İZİN YARIDA KESİLİNCE KORUMALAR GÖREVDEN ALINDI

Kütahya Valililiği'nden Valiler Kararnamesi ile geçen Mayıs ayında Ordu Valiliği görevine atanan Kenan Çiftçi, 15 Ağustos'ta 10 günlük izne ayrılarak memleketi Düzce'ye tatile gitti. Kendisinin izne ayrılmasıyla birlikte İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nün oluru ile Özel Kalem Müdürü Hasan Selvi de bilgilendirilerek korumaları da izne çıktı. Ancak Vali Çiftçi, 10 günlük iznini yarıda kesip bir hafta sonra Ordu'ya geri döndü. Çiftçi, geldiğinde korumalarını göremeyip izinde olduğunu öğrenince 4 korumasını da değiştirdi. Değiştirilen korumalar Koruma Şubesi'nde görevlendirildi.

EŞİNİN TALEBİYLE KONAKTAKİ KORUMALARDA DEĞİŞMİŞTİ

Vali Çiftçi, ayrıca geçen Temmuz ayında eşi Habibe Çiftçi'nin talebi üzerine Vali Konağı'ndaki 3 koruma polisini de değiştirdi. Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi tarafından değiştirilen korumaların yerine konağa talep üzerine sigara içmeyen polisler gönderildi. Habibe Çiftçi'ye ayrıca bayan polis koruma şoförü de tahsis edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel