Vali hal esnafıyla oruç açtı

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Hal esnafı ile birlikte orucunu açan Vali Kızılcık’a İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, TTSO Meclis

Vali hal esnafıyla oruç açtı
Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’nin düzenlediği iftar programına katıldı. 
Hal esnafı ile birlikte orucunu açan Vali Kızılcık’a İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, TTSO Meclis Başkanı işadamı Ali Osman Ulusoy, Sebze ve Meyve Komisyoncuları Başkanı Mustafa Şılbır ile çok sayıda esnaf eşlik etti.
Sebze ve Meyve Hali esnafı ile bir arada oruç açmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kızılcık, “Sizinle iftar münasebetiyle bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Gece yarılarına kadar çalışarak Trabzonlu hemşehrilerimize taze sebze ve meyve sunmanın gayreti içinde oluyorsunuz. Sizler olmasanız bizler sofralarımızda sebzeyi ve meyveyi yiyemeyiz. Fedakarca çalışan sebze ve meyve hali esnafımıza bir kere daha çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Mustafa Şılbır ise, Vali Kızılcık’a iftar programına katıldığı için teşekkür ederek “Trabzon tarım bölgesi olmadığı için adımız sebze ve meyve komisyoncusu olarak geçiyor ama gerçekte tüccarlık yapıyoruz. Çukurova’ya gidiyoruz. Oradaki komisyoncu arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz. Üretici ile tüccar arasında aracılık yapanlar olmasa inanın biz burada mal satamayız, tüketici vatandaşımız da bu sebzeyi yiyemez. Antalya’daki üretici Trabzon’da kimseyi tanımaz. Komisyoncular olmasa Antalyalı ürününü tarlada çürütmek durumunda kalır ve Trabzon’da sebze ve meyve yeme şansımız olmazdı. Bu yüzden çok önemli görev ve sorumluluk üstlenmekteyiz” dedi.
vali1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel