Vakfıkebirliler iftarda buluştu

Vakfıkebir Derneği İstanbul'da en geniş katılımlı iftar yemeği ile hemşehrilerini buluşturdu. Vakfıkebir Kültür ve Dayanışma Derneği'nin her sene Ramazan ayında gerçekleşen geleneksel iftar yemeği İstanbul'daki Trabzon Kültür Derneği'nde gerçekleşti. Vakf

Vakfıkebirliler iftarda buluştu

Vakfıkebir Derneği İstanbul'da en geniş katılımlı iftar yemeği ile hemşehrilerini buluşturdu.

Vakfıkebir Kültür ve Dayanışma Derneği'nin her sene Ramazan ayında gerçekleşen geleneksel iftar yemeği İstanbul'daki Trabzon Kültür Derneği'nde gerçekleşti.

Vakfıkebir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yahya Yeşiloğlu, İstanbul'da örnek dernekçilik yaptıklarını ifade ederek, “Derneğimiz son yıllarda epey yol aldı. Bundan sonraki amacımızı İstanbul'un merkezi yerlerinden bir noktada derneğimize kendi mülkünü kazandırmaktır. Bu konuda ilçemizin önde gelenlerinin desteklerini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

Yaklaşık, 200 Vakfıkebirli'nin ailece katıldığı iftara, işadamları Vakfıkebirli işadamı, sanayiciler dışında, medya ve değişik sektörlerden çok sayıda kişi katıldı.


Aytekin AKAY

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel