Vakfıkebir Festivali Son Buldu

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Vakfıkebir Ekmek Festivali'nin son gününde İsmail YK hayranlarıyla buluştu.Üç gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam eden 5. Vakfıkebir Ekmek ve Kültür Festivali, dün akşam yapılan İsmail YK konseriyle sona erdi. Festival alanı

Vakfıkebir Festivali Son Buldu


Bu yıl 5'incisi düzenlenen Vakfıkebir Ekmek Festivali'nin son gününde İsmail YK hayranlarıyla buluştu.

Üç gün boyunca çeşitli etkinliklerle devam eden 5. Vakfıkebir Ekmek ve Kültür Festivali, dün akşam yapılan İsmail YK konseriyle sona erdi. Festival alanında yapılan konseri Vakfıkebir Kaymakamı Fikret Zaman, Belediye Başkanı Hayri Birinci, davetliler ile yaklaşık 5 bin kişi izledi. Belediye Başkanı Hayri Birinci, konser öncesinde yaptığı konuşmada, Ekmek ve Kültür Festivali'nin 5 yıldır gerçekleştirildiğini ve geleneksel hale getirildiğini söyledi. Birinci, Vakfıkebir halkının en güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek, "Vakfıkebir ilçesinde güzel şeyler oluyor. Birlik ve beraberliğimiz bozulmadığı müddetçe sizlere daha güzel hizmetler sunacağız” dedi.

Konuşmanın ardından sahne alan sanatçı İsmail YK sevilen şarkılarını seslendirdi. Alanı dolduran yaklaşık 5 bin kişi zaman zaman sanatçıya eşlik ederken, Belediye Başkanı Birinci konserin sonunda İsmail YK'ya Vakfıkebir ekmeği hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel