Uzunsokak'ta işsiz kalmasın

Trabzon Emniyeti, işsizlik konusunda önemli bir çalışma yürütür. Projede hedef suça meyilli kişilerin tespiti ve topluma kazandırılması. UZUNSOKAK'TA İŞSİZ KALMASIN Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Çocuk Şube ekipleri ortaklaşa yürüttükleri

Uzunsokak'ta işsiz kalmasın

Trabzon Emniyeti, işsizlik konusunda önemli bir çalışma yürütür. Projede hedef suça meyilli kişilerin tespiti ve topluma kazandırılması.

UZUNSOKAK'TA İŞSİZ KALMASIN

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri, Çocuk Şube ekipleri ortaklaşa yürüttükleri proje ile Uzunsokak'ta başıboş gezen işsiz gençleri tespit ederek meslek edindirmeye yönelik faaliyet yürütüyorlar.

EMNİYET İŞSİZLİĞE DE EL ATTI
Trabzon Emniyeti örnek bir çalışma yürütüyor. Şehrin kalabalık caddelerini kontrol altında tutan Trabzon Emniyeti Asayiş Şube ekipleri ve Çocuk Şube ekipleri işsiz gençlerin tespitini yapıyor. İşsiz gençlerin iş sahibi olabilmesi için Milli Eğitim Müdürlüğü ile de koordinasyon kuran Trabzon Emniyeti, böylelikle örnek bir çalışmaya daha imza atmış oldu.


TESPİT AŞAMASINDAYIZ
Konuyla ilgili görüşlerine başvurduğumuz Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz, “Gençlerin verimli hale getirilmesi için böyle bir proje hazırladık. Bu kişilerin şuanda tespitleri yapılıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü ile de birlikte çalışıyoruz. Yaş grupları belirledik, kişilerinde istekli olması lazım. Daha önce biliyorsunuz bir galoş atölyesi açılmıştı. Projemiz bunun devamı olarak düşünülebilir. Şuanda tespit aşamasındayız. Şuça meyilli arkadaşları tekrar topluma kazandırma amacındayız” dedi.

TRABZON'UN İstiklal'i

Siyasi tartışmalar, polemikler, kavgalar derken Uzunsokak trafiğe kapatılıp, istiklaline kavuştu.
Hem istiklaline kavuştu hem İstanbul'un İstiklal Caddesi gibi oldu.
Kaldırımda yürürken omuz atmalar, çarpışmalar, inatçı keçi misali yol vermemeler geride kalırken Uzunsokak da cazibe merkezi oldu.
Eskiden kaldırımlara sığmayan Trabzonlu da Uzunsokak ile birlikte hem istiklaline hem İstiklal'ine kavuştu.
Önceleri Uzunsokak'ın kapanmasına karşı çıkanlar bile gelinen noktada ne kadar doğru bir hamle yapıldığının farkında.
Eskiden araçların yarattığı toz-dumandan ve sıkışıklıktan yürümenin mümkün olmadığı Uzunsokak'ta artık aileler rahatlıkla gezip alışveriş yaparken Uzunsokak'ın da tadını çıkarıyor…
Metrekareye düşen kişi sayısında Türkiye'nin en büyük 3. şehri olan Trabzon'da hemen herkesin vazgeçilmezi olan şehrin göbeği Uzunsokak, artık bir kültür mirası.
Onu korumak ve gelecek nesillere aktarmak herkesin görevi…
Uzunsokak'ı istiklaline kavuşturanlara teşekkürler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel