Ünye Belediyesi'ne 3. talip

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanlığı Bankacılık Uzmanı Mehmet Keskin, Ünye Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı. Böylelikle AK Parti'den aday adaylığını açıklayanların sayısı 3’e yükselmiş oldu.Ünyeli olan ve TMSF’de bankacılık uzma

Ünye Belediyesi'ne 3. talip

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanlığı Bankacılık Uzmanı Mehmet Keskin, Ünye Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıkladı. Böylelikle AK Parti'den aday adaylığını açıklayanların sayısı 3’e yükselmiş oldu.
Ünyeli olan ve TMSF’de bankacılık uzmanlığı yapan Mehmet Keskin, Ünye Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklamak üzere gazetecilerle bir araya geldi. Keskin açıklamalarında Ünyelilerin emrinde olduğunu belirterek, yeni nesillere daha da yaşanabilir bir Ünye bırakabilmek adına belediye başkanlığına aday adayı olduğu söyledi.
Keskin açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Her şeyiyle kendini Ünye’ye ait hisseden birisi olarak; kendimi bildiğim yıllardan itibaren Ünye’nin çok daha iyi yerlerde olmasını kendi derdim edindim. Her şeyin en iyisini fazlasıyla hak eden aziz hemşerilerimin daha yaşanabilir şehir beklenti özlemlerini kendime dert ve dava edinmem, icranın başına talip olmama sebep oldu. Diğer kurum ve kuruluşlarla uyumlu koordinatör bir belediye öncülüğünde, hükümetimizle, milletvekillerimizle tam uyum sağlayarak; istikrar, ciddiyet, disiplin, istişareyle projeler üretmenin her türlü hizmetin üstesinden gelmenin çok kolay olacağı inancındayım. Medeniyet seyri boyunca köklerinde cesareti, dürüstlüğü, ahlakı, adaleti barındıran Ünye’mizi liyakat ve inanç değerlerinin harmanıyla her açıdan yaşanılabilir hale getirmek üzere; 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde çözüm adına sorumluluk alabilmek için ‘Ünye Belediye Başkanlığı’na aday adayı’ olduğumu aziz hemşehrilerime ve siz değerli basınımıza saygıyla beyan ederim.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel