MÜSİAD'dan girişimcilik kursu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi ve KOSGEB Rize Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursu için protokol imzalandığı bildirildi.MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, yaptığı yazılı açıklamada, pr

MÜSİAD'dan girişimcilik kursu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi ve KOSGEB Rize Hizmet Merkezi Müdürlüğü arasında "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi" kursu için protokol imzalandığı bildirildi.

MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, yaptığı yazılı açıklamada, protokolün, KOSGEB Rize Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Usta ile imzalandığını belirtti.

Eğitimlerle sadece girişimci sayısını artırmanın yeterli olmadığını, iş fikri olan kişilerin proje yazma ve iş planı geliştirme becerilerinin geliştirilmesinin önemli ve öncelikli olduğunu ifade eden Dabak, şunları kaydetti:

"2011 yılında düzenlediğimiz ilk uygulamalı girişimcilik eğitimine 90 kişi katıldı. Bu eğitimde iş fikirleri ile yeni işletme kuran ve mevcut işletmesini geliştirenler oldu. Yenilikçi ve özgün iş fikirleri ile Rize'ye katma değer sağlama potansiyeli olan girişimcilerin teşvik edilmesi ve desteklenmesini amaçlayan faaliyetlere önem veriyoruz."

Dabak, 21 Ekim'de başlayacak girişimcilik eğitim programında 60 kişinin eğitim alabileceğini belirterek, kursa katılmak isteyen girişimci adaylarının, 11 Ekim Cuma gününe kadar MÜSİAD Rize Şubesi'ne gelerek müracaatta bulunmaları gerektiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel