Ünye Akdeniz'i anımsatacak

Ordu'nun Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, şehrin doğu ve batı girişlerine dikmeye başladıkları palmiye ağaçları sayesinde Ünye'nin bir 'Akdeniz şehri görüntüsü' vereceğini söyledi.Genellikle Akdeniz Bölgesi'nde bulunan palmiye ağaçlarının Karadeniz

Ünye Akdeniz'i anımsatacak

Ordu'nun Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, şehrin doğu ve batı girişlerine dikmeye başladıkları palmiye ağaçları sayesinde Ünye'nin bir 'Akdeniz şehri görüntüsü' vereceğini söyledi.

Genellikle Akdeniz Bölgesi'nde bulunan palmiye ağaçlarının Karadeniz Bölgesi'nde de yaşayabildiğini ifade eden Arpacıoğlu, "Şehrimizin yeşilliğini ve turizm şehri olduğunu, palmiye ağaçlarıyla da gösterelim istedik. Şehrimiz zaten yeşil deyip ağaç dikmekten vazgeçmiyoruz, bilakis yaşlanan ağaçları kesip yerlerine daha fazla ağaç dikerek gelecek nesillere modern bir şehir bırakmak için çalışıyoruz. Nasıl bizlere yeşil bir Ünye bıraktılarsa, biz de torunlarımıza daha modern bir şehir bırakmak içim gece-gündüz çalışıyoruz. Ünyemizin her alanda olduğu gibi yeşillendirme çalışmasında da iddialı olarak çalışıyoruz" dedi. Başkan Ahmet Arpacıoğlu, palmiye ağaçlarını dikmeye Ünye'nin batı girişinden başladıklarını, şu anda yolun her iki yanına olmak üzere 160 palmiye ağacı dikeceklerini, buranın ardından da doğu tarafından çimento fabrikasının yanından başlayıp Tabakhane Köprüsü'ne kadar ağaç dikeceklerini, böylece toplam 300 ila 350 palmiye ağacı dikmiş olacaklarını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler