Üniversiteli kız şofben kurbanı

İlçenin merkez mahallesinde dün akşam meydana gelen olayda Kocaeli Üniversitesi'nde Özel Güvenlik ve Koruma Bölümünde okuyan ve yarıyıl tatili için ailesinin yanına gelen 19 yaşındaki Hülya Turhan, akşam saatlerinde duş almak için banyoya girdi. Kızının u

Üniversiteli kız şofben kurbanı

İlçenin merkez mahallesinde dün akşam meydana gelen olayda Kocaeli Üniversitesi'nde Özel Güvenlik ve Koruma Bölümünde okuyan ve yarıyıl tatili için ailesinin yanına gelen 19 yaşındaki Hülya Turhan, akşam saatlerinde duş almak için banyoya girdi. Kızının uzun süre banyodan çıkmadığını fark eden Baba Erol Turhan, kapıyı açarak içeriye girdi. Hülya Turhan'ın hareketsiz bir şekilde yerde yattığı gören Erol Turhan, kızını hemen Güce Sağlık Ocağına götürdü. Ancak şofbenden sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği anlaşılan Hülya Turhan kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel