ULUSOY Yemek Veriyor

TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Meclise seçilen üyeleri yemeğe davet etti. 14 Şubat'ta yapılan TTSO Meslek grupları seçiminde kazanan 94 üyeyi yemeğe davet eden Ali Osman Ulusoy'un daveti oda kulislerini hareketlendirdi. Ali Osman Ulusoy'un yemek aç

ULUSOY Yemek Veriyor

TTSO Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy, Meclise seçilen üyeleri yemeğe davet etti. 14 Şubat'ta yapılan TTSO Meslek grupları seçiminde kazanan 94 üyeyi yemeğe davet eden Ali Osman Ulusoy'un daveti oda kulislerini hareketlendirdi.

 

Ali Osman Ulusoy'un yemek açılımından sonra gözler Şadan Eren'e çevrildi. TTSO Meclis başkanlığı için yarın yapılacak seçimde Meclis Başkanlığı'na aday olan Şadan Eren konu ile ilgili olarak haber61.net'in sorularını cevapladı.

 

Şadan Eren haber61.net'e yaptığı açıklamada yarın yapılacak seçimlerin de Trabzon'a yakışır bir olgunlukta cereyan edeceğini belirterek “Ali Osman Bey'in yemek davetine elbette ki icabet edeceğim. Bu yemek yarın ki seçim süreci ile ilgili olarak değerlendirilmemelidir. Ali Osman Bey'in de böyle bir düşünce ile bu yemeği tertiplediğini düşünmek de doğru değildir. Ayrıca eski ve yeni arkadaşlarımızın tanışması ve kaynaşması adına bu yemeği faydalı gördüğümü de söylemek isterim. Ben TTSO'nun kurumsal kimliğinin her şeyin üzerinde olması gerektiğini her yerde ve her zeminde söyleyen biriyim. Mevcut Meclis Başkanı'nın davetinin de bu çerçeve içersinde değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel